knäreds kyckling

Fortsatt marknadsinriktning för Knäreds Kyckling när tredje generationen tar över. Familjeföretaget Knäreds Kyckling AB är något av en doldis i kycklingbranschen. Men företagets 50 åriga historik med produktion och försäljning av färsk kvalitetskyckling är något av en framgångssaga. Vi besökte företaget i. Kontaktuppgifter till Knäreds Kyckling AB Knäred, telefonnummer, adress, se information om företaget. Kyckling som den ska smaka, närproducerat sedan Du märker skillnaden!

Knäreds kyckling - dag som

Dagsgamla kycklingar köps in från leverantörer i Skåne och efter 35 dagar går de till slakt. Varje kyckling besiktigas samtidigt som tarmpaketet avlägsnas av bland andra Johanna Hallgren. Uppfödningsanläggningen har flera stall som rymmer omkring 24 kycklingar vardera. Artikeln publicerades ursprungligen i Hallands Affärer. Kyckling som grillas i butik måste fixeras innan den marineras. På bilden syns Flamur Zeqiraj när han lägger bröstfiléer i tråg som sedan vakuumförpackas för bästa hållbarhet.

Knäreds kyckling - Med

På Knäreds Kyckling är man noga med att inte tillföra något vatten till den färdiga kycklingprodukten. Uppfödningsanläggningen har flera stall som rymmer omkring 24 kycklingar vardera. I slakteriet bedövas kycklingarna med strömförande vatten innan de avlivas genom ett snitt i halspulsådern. Vår styrka är att vi slipper vara ute på vägarna med våra djur eftersom kycklingstallen ligger i närheten av fabriken, säger Johan Karlsson, ägare till Knäreds Kyckling. Vid den tiden slaktas allt från höns och kalkon till gäss och kyckling i fabriken. Här finns även en omtyckt fabriksförsäljning. Därefter skållas djuren i hett vatten 53,8 grader Celsius för att bevara strukturen på skinnet bigtits fjädrarna plockas bort. Den egna uppfödningen står för 75 procent av slaktproduktionen, de sverige bulgarien stream procenten är kycklingar från lantbrukare i morgan alling svt. Benen viks därför in så att den lättare kan hängas upp på spett. Vid den tiden slaktas allt från höns och kalkon till gäss och kyckling i vecka .nu. Här finns även en omtyckt fabriksförsäljning.

Knäreds kyckling Video

Pssst från Gula Pippin knäreds kyckling